Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Formula 1 εκμεταλλεύονται οι πιλότοι για να χαλαρώσουν και να προετοιμαστούν για τη δύσκολη συνέχεια.

Τον δικό του τρόπο για να ηρεμήσει έχει ο Ντανιέλ Ρικιάρντο, ο οποίος όπως ενημέρωσε το κοινό του μέσω του Twitter του, παρακολουθεί τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, ο Αυστραλός πιλότος της Toro Rosso χαρακτήρισε ομορφιά το γκολ του Μπα και με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα του.

«Βλέποντας το Τσέλσι –Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπα έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ. Πάμε Γιουνάιτεντ για την ανατροπή».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!