Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ βρέθηκε στο πλευρό του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του ματς της Τρίτης (27/11, 22:00) της Ρόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League στο «Ολίμπικο» και μίλησε για την έντονη κριτική που δέχεται η ομάδα του μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν μπορεί να υποσχεθεί κάτι στους φιλάθλους της Ρόμα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κολάροφ απάντησε: «Δεν έχω να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό μου, όσο αφορά το να δουλεύω σκληρά και να δίνω τα πάντα. Αυτό έκανα από το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Οι φίλαθλοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι ενοχλημένοι, το σεβόμαστε αυτό, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το ποδόσφαιρο.

Εμένα μου αρέσει το τένις και το μπάσκετ, έχω παίξει και τα δύο από όταν ήμουν παιδί και νευριάζω όταν χάνει η ομάδα μου, αλλά ποτέ δεν έδινα τακτικές οδηγίες διότι δεν έχω ιδέα γι αυτό. Είναι ένα γενικό πρόβλημα, οι φίλαθλοι της κάθε ομάδας πρέπει να το καταλάβουν αυτό»
, δήλωσε αρχικά ο 33χρονος αμυντικός και συμπλήρωσε, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί η «δίψα» των παικτών της Ρόμα για νίκες.

«Ποτέ δεν έχασα την επιθυμία για τη νίκη και το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη ομάδα. Είναι φυσιολογικό να χάσεις ένα παιχνίδι, αλλά κανείς δεν παίζει για να χάνει. Το Σάββατο η Ουντινέζε έκανε ένα σουτ στο στόχο, μερικές φορές τα παιχνίδια δεν πάνε όπως τα περιμένεις. Καταλαβαίνουμε πως δεν είμαστε στα καλύτερά μας, αλλά διψάμε για τη νίκη, τόσο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια», ήταν τα λόγια του αριστερού μπακ της Ρόμα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!