Προετοιμασία με τη Λέστερ θα ξεκινήσει σήμερα (7/7) ο Ριγιάντ Μαχρέζ, από τη στιγμή που η Άρσεναλ, μέχρι στιγμής, εμφανίζεται απρόθυμη να δώσε τα 50 εκ. λίρες που αξιώνουν οι «αλεπούδες» για την παραχώρηση του Αλγερινού άσου.

Μόνο εύκολη δεν θεωρείται για την Άρσεναλ η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Αν και υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για διπλή ανακοίνωση από πλευράς «κανονιέρηδων», εν τέλει αυτός που ανήκει και επίσημα στους Λονδρέζους μέχρι στιγμής, είναι ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Σήμερα (7/7) λοιπόν, ο Αλγερινός άσος αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τις «αλεπούδες», όντας υποχρεωμένος να το κάνει, ανεξάρτητα από την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Κινγκ Πάουερ», την οποία έχει κάνει γνωστή και στη διοίκηση της ομάδας.

Ο λόγος που ο Μαχρέζ δεν γίνεται κάτοικος Λονδίνου είναι η απροθυμία της Άρσεναλ να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Λέστερ, οι οποίες αγγίζουν τα 50 εκ. λίρες.

Πηγή: England365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του