Από λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις κρίθηκε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Κρις Κόλμαν.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου -η οποία έχει συνολικά πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Γκορτσίλα- στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση του πέναλτι του ΟΦΗ, κάνοντας λόγο και για εκείνο που δεν δόθηκε στον Ατρόμητο στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ.


Ο Κρις Κόλμαν μίλησε στην κάμερα της Nova για:

«Έχουμε κάποιους παίκτες που βρίσκονται πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε Δεν έχω όμως κανένα παράπονο, τα έδωσαν όλα οι παίκτες μας. Ωστόσο, σήμερα δεν είναι ότι δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου, αλλά δεν νικήσαμε λόγω διαιτητικών αποφάσεων που ήταν εναντίον μας. Δεν παραπονιέμαι ποτέ για τους διαιτητές, αλλά παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Το χέρι του αντιπάλου ήταν κάπου εδώ (σ.σ. δείχνοντας ψηλά). Στο δικό μας πέναλτι σήμερα, τα χέρια του αμυντικού μας είναι κάτω και δόθηκε παράβαση. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου. Όπως το νιώθουμε δεν νικήσαμε γιατί θα έπρεπε να έχουμε σωστές διαιτητικές αποφάσεις κι αυτό είναι κάτι που με απογοητεύει».

Tο «φρέσκο» 4-4-2 κι αν αυτό προσφέρει στηρίγματα στον Κουλούρη μέσα στην περιοχή: «Νομίζω ότι σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά, ο Κουλούρης είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι σπουδαίος για μας. Πρέπει, λοιπόν, να τον υποστηρίξουμε, θέλουμε γκολ και από άλλα σημεία του γηπέδου κι όχι μόνο από αυτόν. Ο Ντένις Αλιμπέκ δεν είναι ακόμα έτοιμος για ενενήντα λεπτά, αλλά για μία ώρα ήταν εξαιρετικός και συνεργάστηκαν πολύ καλά. Το ίδιο συνέβη και με τον Μουνίθ και με τον Ροτάριου. Είναι μια νέα διάταξη για μας. Κάνω αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνω για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, είτε αυτό είναι το 4-4-2 ή κάτι άλλο. Δεν μου αρέσει να αλλάζω σχηματισμούς, αλλά έχουμε παίκτες που επιστρέφουν, έχουμε παίκτες με κούραση. Πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»