Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Κολοσσός Ρόδου, καθώς σήμερα (3/8) ανακοίνωσε την απόκτηση και του Λούκα Μπραΐκοβιτς.

Me τους «θαλασσί» να δυναμώνουν την ρακέτα τους μέσω του 24χρονου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Λούκα Μπραΐκοβιτς.

Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1999 στην Αυστρία, έχοντας καταγωγή από τη Σερβία. Έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.

Η πρώτη του ομάδα ήταν οι Ντόρνμπιρν Λάιονς το 2015 και το 2018 μετακόμισε στις ΗΠΑ για να φοιτήσει στο κολέγιο Ντέιβιντσον, στο οποίο παρέμεινε μέχρι το 2022.

Η σεζόν 2022/23 ήταν η πρώτη της επαγγελματικής του καριέρας και τον βρήκε στην Ισπανία με την Μπρεογάν. Στη Liga Endesa ο Μπραΐκοβιτς μέτρησε 32 αγώνες, έχοντας κατά μέσο όρο 3,2 πόντους και 1,7 ριμπάουντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Συλλογική παραίτηση της διοίκησης της ΕΟΚ η μόνη ενδεδειγμένη διέξοδος»

Από το 58-45 στο 64-60: Οι 52 βολές που πυροδότησαν την έρευνα για τους στημένους αγώνες!

Γιαννακόπουλος: «Πήγατε στην Α2 για να καθαρίσει το μπάσκετ, τώρα δεν θα φύγετε; Είναι όλα καλά τώρα;»

Βαγγέλης Λιόλιος: Η πτήση προς την κορυφή του μπάσκετ και οι αναταράξεις

Πετρίδης: «Δικαίωση του Παναθηναϊκού για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια - Σοκ οι καταγγελίες για το σχολικό πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Τα νέα για Φουρνιέ και Μοντέρο, η απόφαση του ΣτΕ για το ΣΕΦ και η τρίτη αίτηση αναστολής»

Όλη η υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ: Το χρονικό των συλλήψεων, οι αποκαλύψεις και τα επόμενα βήματα!

Ασβεστάς: «Απόψε στη ΓΑΔΑ, αύριο στον ανακριτή οι έξι - Νέοι εμπλεκόμενοι και πιθανός αποκλεισμός από το μπάσκετ»!

Νέο ΔΣ στην ΕΟΚ πριν τα μεσάνυχτα μετά το σκάνδαλο στο μπάσκετ

Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Διαφάνεια και ισονομία χωρίς εξαιρέσεις - Η ΕΠΑΘΛΑ διαβίβασε τα στοιχεία»