Την απόκτηση του Κώστα Οικονομόπουλου ανακοίνωσε ο Κολοσσός. Ο 25χρονος γκαρντ, που είχε περάσει και προ εξαετίας από την ομάδα της Ρόδου, προορίζεται για να δώσει λύσεις στην περιφέρεια στο διάστημα που θα απουσιάζει λόγω προβλήματος υγείας ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Φέτος έπαιξε αρχικά στην Α2 με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και εν συνεχεία στην Αυστρία μετρώντας 9,7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την επιστροφή του Κώστα Οικονομόπουλου.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1996 και αγωνίζεται ως γκαρντ στις θέσεις «1» και «2».

Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά το 2014 με τη φανέλα του Πανιωνίου, ενώ τη σεζόν 2015/16 ανήκε στο δυναμικό του Κολοσσού H Hotels. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιά και τη σεζόν 2018/19 φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου.

Το 2019/20 αγωνίστηκε στον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, ενώ τη σεζόν 2020/21 μετακόμισε στην Αυστρία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Πόλτεν. Φέτος, η αρχή της χρονιάς τον βρήκε στην Αμαλιάδα για λογαριασμό του Κόροιβου και λίγο αργότερα επέστρεψε στην Αυστρία, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό των Klosterneuburg Dukes, όπου είχε κατά μέσο όρο 9,7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος θα αγωνίζεται με το Νο 31 στη φανέλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαλάτος στη «Δίκη»: «Ντροπή να μιλάει το κράτος για αυτοδιοίκητο στην ΕΟΚ»

Αποκάλυψη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: Και αγώνας της Α1 Γυναικών στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Ολυμπιακός: «Πυρά» σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό με διπλή καταγγελία σε Euroleague και ΕΣΑΚΕ!

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν στον κατ' οίκον περιορισμό της Τσαρούχα

Basketgate: Τι σημαίνει στην πράξη το «βραχιολάκι» για Τσαρούχα και Πηλοΐδη

Basketgate: Πόσο θα διαρκέσουν η προφυλάκιση και ο κατ' οίκον περιορισμός των έξι;

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Κατασχέθηκαν οι επετειακές φανέλες συγκεκριμένης ομάδας από το σπίτι της και αυτό με προβληματίζει»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Δύο καταθέσεις οδήγησαν σε τέσσερις προφυλακίσεις - Μη αναστρέψιμη η ζημιά που του κάνουν»

Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό - Όσοι υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμησαν το μπάσκετ;»

Δικηγόρος Πηλοΐδη: «Ελλιπές το κατηγορητήριο - Νομικές ενέργειες κατά Τσάπα και της διάταξης για την προστασία του»