Τη δεύτερη του στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL πανηγύρισε ο Κολοσσός επικρατώντας 80-70 ων Vikos Φalcons στο κλειστό της Καλλιθέας στην Ρόδο. Ο Σι Τζέι Χάρις με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, πολύ καλοί και οι Καμπερίδης και Γουίλις που πρόσθεσαν από 11 πόντους.
Για τους Ηπειρώτες που ψάχνουν ακόμη την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ξεχώρισαν οι Ανδρέας Πατρίτης με 13, Τζόρνταν Φλόιντ στο 14 και Γουίλ ΜακΝέρ με 10 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.
Το ματς
Ο Κολοσσός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι (8-3) μπροστά σε περισσότερους από 1.000 φιλάθλους και με κυρίαρχο τον Άπσον κάτω από τα καλάθια έφτασε και στο +6 (21-15). Οι φιλοξενούμενοι με τον ΜακΝέρ και τον Φλόιντ αντέδρασαν και με τρίποντο του Πατρίκη πέρασαν μπροστά (24-25) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Όμως οι Ροδίτες με όπλο το καλό ποσοστό στα τρίποντα (5/11) κατάφεραν να περάσουν ξανά στην πρωτοπορία και να κλείσουν το ημίχρονο με 40-36.
Δύο σερί τρίποντα του Χάρις έφεραν τον Κολοσσό στο 46-38 με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Μπαρνέτ οδήγησε τους γηπεδούχους και σε διψήφια διαφορά (51-40) στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη συνέχισε τον «βομβαρδισμό» και με το τρίτο τρίποντο του Καμπερίδη έφτασε στα 10/17 και στο 61-46. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στους δέκα (65-55) στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όμως ο Γουίλις είχε τις απαντήσεις και οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν και πάλι, 72-57. Με ένα 7-0 που ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Φλόιντ η διαφορά έπεσε στους οκτώ (72-64) μπαίνοντας στο τελευταίο τρίλεπτο.
Δεκάλεπτα: 24-20, 40-36, 65-52, 80-70
Δείτε την στατιστική