Ο άσχημος καιρός και οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να βρεθούν χώροι φιλοξενίας προσφύγων και τα νησιά διέθεσαν δομές για να βελτιώσουν κατά το δυνατό τις συνθήκες παραμονής τους.

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Αστυνομία, το Λιμενικό και τους εθελοντές, προώθησαν τη διαμονή προσφύγων σε καράβια και άνοιξαν το Κολυμβητήριο στη Μυτιλήνη και γυμναστήρια στη Χίο.

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ευχαριστεί όσους συνεργάσθηκαν και βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε επιβάλλει, παρά τις δυσκολίες, να προετοιμάσουμε πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά προσωρινές λύσεις για να αντιμετωπίζουμε παρόμοια φαινόμενα, έως ότου ολοκληρωθούν οι μόνιμες εγκαταστάσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλλιθέα: Κοριτσάκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από σιντριβάνι, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τροχαίο με ανατροπή ΙΧ και δύο εγκλωβισμένους στην Κηφισιά

Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» πίσω από τον 54χρονο σμήναρχο

Τροχαία εναντίον Viber: 4.000 κλήσεις σε 3 μέρες και το «κόλπο» 100.000 οδηγών για να γλιτώνουν

Οπαδική επίθεση στο Γαλάτσι: Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ των δύο τραυματιών και ομάδας ατόμων

«Δολοφονική επίθεση»: Η στολή του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη βόμβα μολότοφ στο ΑΠΘ

Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε χώρο εργοστασίου στην Ελευσίνα

Καιρός: Βροχές σε δυτικά και βόρεια, πρόσκαιρα χιόνια στα ορεινά

Συναγερμός στο Γαλάτσι: Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαίρι σε 32χρονο και 26χρονο - Ρώτησαν τον έναν τι ομάδα είναι

Η δημοσκόπηση για την αυτοδιοίκηση και οι δήμαρχοι που κατάφεραν να κατακτήσουν την πρωτιά