Για «βιαστικό ένταλμα», που «συνεχίστηκε με τη διάταξη για προσωρινή κράτηση» της 37χρονης, έκανε λόγο ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας, σε δηλώσεις του μετά την απόφαση για προφυλάκισή της.

«Εμείς θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας, θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί αυτή η δικογραφία για να αποδειχθεί η αθωότητα της εντολέως μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η έτερη συνήγορος της 37χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, είπε ότι η 37χρονη υποστήριξε ότι είναι αθώα, «δεν ήξερε τι είχε συμβεί όλο αυτό το διάστημα».

«Ήταν αναλυτική στις καταθέσεις της», είπε για να προσθέσει ότι «οι απαντήσεις της συμπίπτουν με όσα έχει καταθέσει το παιδί, πράγμα που δεν γνώριζε η ίδια, καθώς τη λάβαμε σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, οι καταθέσεις του παιδιού και της μητέρας συμπίπτουν απόλυτα».

Η κ. Ταραχοπούλου επέρριψε ευθύνες στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι «έχει κάνει μεγάλη ζημιά η προβολή κι ο τρόπος που χειρίστηκαν τα κανάλια αυτή την υπόθεση, και στην κρίση των αρμοδίων, ανακρίτριας και εισαγγελέα, που μας είπαν πράγματα που δεν περιλαμβάνονται και στο κατηγορητήριο».

Τα εμβάσματα


Τόσο ο κ. Λύτρας, όσο και η κ. Ταραχοπούλου διέψευσαν ότι υπάρχει οποιοδήποτε ποσό με έμβασμα από τον 53χρονο, παρά μόνο τρία μικρά ποσά (25, 25 και 20 ευρώ), που «είναι ποσά που αναλύθηκαν από την κατηγορούμενη και από την κόρη της».

«Μιλάμε για τραγική υπόθεση, θα συνεχιστεί η δικογραφία. Και μόνο του την διαβάζεις, βλέπεις την φρίκη», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Πηγή: Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη

Η Βρετανία εκδίδει οδηγία ετοιμότητας για πόλεμο και μπλακ άουτ: «Να έχετε νερό, τρόφιμα και μετρητά για 3 μέρες»