Ο Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς ο Πίτου Γκαρσία εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και επιστρέφει στην αποστολή. Μετά τις ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό και τον Άρη, οι «κυανόλευκοι» θέλουν το «τρίποντο» για να παραμείνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε η τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών είναι οι: Σηφάκης, Τσέναμο, Αρκούδας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου.

Όσον αφορά τις επιλογές του έμπειρου τεχνικού για την ενδεκάδα είναι οι: Τσέναμο κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Γιαννούλης, δεξιά ο Φυτανίδης ή ο Νάστος, σε θέση στόπερ, Λαζαρίδης και Ταυλαρίδης, τριάδα στη μεσαία γραμμή, Ιγκλέσιας, Δημούτσος και Ούμπιντες και στην επίθεση, Μπρίτο, Καραμάνος και Παπαδόπουλος.

Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 11:00 μέχρι τις 14:30 για την πώληση των εισιτηρίων. Από τις 15:15 μέχρι και την έναρξη του αγώνα η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Στο μεταξύ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) θα τιμήσει στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» στις 3 Φεβρουαρίου τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»