Η ΑΕΚ έκοψε την πίτα της για τον νέο χρόνο, με τον Παναγιώτη Κονέ να μιλάει μεταξύ άλλων σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού επιτελείου.

Αφού ευχύθηκε υγεία σε όλους, στη συνέχεια ανέφερε πως άπαντες στην ΑΕΚ πρέπει να δώσουν ό,τι διαθέτουν γιατί είναι τιμή τους να υπηρετούν τους «κιτρινόμαυρους».

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να κόβω την πίτα της ομάδας. Εύχομαι σε όλους υγεία, να προσέχετε τους εαυτούς σας και σας καλώ να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και όσα διαθέτει μέσα του ο καθένας για την ομάδα που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ: Προπόνηση με οκτώ απόντες

Τάνκοβιτς για το γκολ με κόρνερ: «Είδα τον Γκαρσία να το κάνει και… ήθελα να το κάνω κι εγώ» (video)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: A.E.K.