Στα… πιτς ο Εμρέ Μορ.

Ο 22χρονος εξτρέμ δεν είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ο λόγος είναι ότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα αύριο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς. Τις τελευταίες εβδομάδες δούλεψα σκληρά για να φτάσω στο 100% της φόρμας μου. Δυστυχώς είχα την ατυχία να έχω ένα τραυματισμό και σύντομα θα είμαι 110% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου», έγραψε ο Μορ στο λογαριασμό του στο Instagram.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»