Η πρώτη… παρενέργεια της επίσκεψης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας εμφανίστηκε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ.

Μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και προκειμένου να προστατευτεί, ο Γιώργος Γεωργιάδης αποφάσισε να τον αφήσει εκτός των επιλογών του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί όπου δεν θα δώσει το «παρών» ούτε ο Κατσουράνης, που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα σήμερα (όπως και ο Μαντούρο). Με δεδομένες λοιπόν και τις απουσίες των τιμωρημένων Κίτσιου και Λάζαρ και τους Νίνη, Κατσικά και Χούσεν να «κόβονται» για λόγους τακτικής, οι «εκλεκτοί» για την αναμέτρηση της Τούμπας είναι οι εξής:

Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρας, Λίνο, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδης, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.