Και τώρα... προσγείωση!

Χαμηλούς τόνους παρά την απίστευτη πορεία της ομάδας και τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ κράτησε ο Γιώργος Κορακάκης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ατρόμητου ανέφερε ότι το πρώτο ζητούμενο για τους Περιστεριώτες είναι η προσγείωση, υπενθυμίζοντας το ατυχές αποτέλεσμα της Πέμπτης κόντρα στην Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα και τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί προερχόμαστε από τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Καταφέραμε σε αυτά τα παιχνίδια να πάρουμε σχεδόν το απόλυτο. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας έχει χαρακτήρα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η ΑΕΛ έκανε δύο ευκαιρίες, άλλες τόσες είχαμε κι εμείς. Ωστόσο, οφείλω να πω ότι μετά το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, δεχθήκαμε μεγάλη πίεση, με μεγάλες μεταβιβάσεις, που άλλες φορές είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν κι άλλες όχι. Τις περισσότερες μονομαχίες τις πήραν οι παίκτες της ΑΕΛ. Αν και υποφέραμε προς το τέλος, πήραμε το αποτέλεσμα σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα.

Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα με πάρα πολύ κόσμο που τη βοηθάει στο παιχνίδι της, οπότε μόνο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε από αυτό. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να χαμηλώσουμε το κεφάλι μας και να κοιτάξουμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Την Πέμπτη είχαμε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στο Κύπελλο και η προσγείωση είναι επιβεβλημένη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube