Βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Λέστερ ο Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 41χρονος Ισπανός προπονητής, ο οποίος εργάστηκε στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23 και για μόλις 11 παιχνίδια, παρουσιάζεται ως ένας εκ των πιθανότερων υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ στην τεχνική ηγεσία των «αλεπούδων».

Ο Κορμπεράν βρίσκεται στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ από τον Οκτώβριο του 2022, με την ομάδα του αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 6η θέση της Championship, με 6 νίκες, 8 ισοπαλίες και 2 ήττες στις 16 πρώτες αγωνιστικές.

Από την άλλη, η Λέστερ βρίσκεται στη 16η θέση της Premier League, με μόλις δύο νίκες στις 12 πρώτες αγωνιστικές της και μετά την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!

Σίτι: Τα ευρήματα-φωτιά της Επιτροπής, το «κόλπο» των 900 εκατ. λιρών και η προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας

Ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για εννέα χρόνια οικονομικών παραβάσεων στην Premier League - Ξεκινά η διαδικασία για την ποινή!

Θα πληρώσει τα… διπλά για Κονέ η Τσέλσι

Η ποινή που συζητήθηκε για τη Σίτι: Αφαίρεση 20-25 βαθμών κάθε σεζόν για 3-5 χρόνια!

Ξέσπασμα Τζιμπρίλ Σισέ: «Δεν θα δεχτώ άλλες ανοησίες για το Σίτι-ΚΠΡ του 2012»!

Σίρερ για Κωστούλα: «Πώς γίνεται ο Μαρινάκης να τον άφησε να πάει στην Μπράιτον;»

«Θα προτείνει και η Premier τιμωρίες για τη Σίτι, πιέζουν οι ομάδες για υποβιβασμό»!