Στη φίλη του Πανιωνίου, Ρενάτα, που βγήκε νικήτρια από την πιο δύσκολη μάχη, μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αφιέρωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Ο αρχηγός του Ιστορικου τόνισε, επίσης, ότι εκείνος και οι συμπαίκτες τους έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις μέσα στο γήπεδο σε όσα γράφτηκαν για την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα, τηρώντας όσα είχαν υποσχεθεί στους οπαδούς τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός του Πανιωνίου στο instagram:

«Καταρχήν αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στα γήπεδα κάθε Κυριακή ασχέτως με τα χρώματα που φοράει η κάθε ομάδα...Αυτά τα πρόσωπα είναι το μέλλον.. Θα ήθελα να πω πολλά με όσα γράφτηκαν αυτή την βδομάδα αλλά δεν θα το κάνω..Απαντήσαμε μέσα στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου..

Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη Ρενάτα Λαζάρου...Έδωσε την πιο δύσκολη μάχη και βγήκε νικήτρια..Το ‘πε και το έκανε..Γρίπη ήταν.. Και με αυτήν την νίκη της έδωσε δύναμη σε πολλούς ανθρώπους να κάνουν το ίδιο πράγμα..Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα και όχι πόσο θα λήξει ένας αγώνας.

Την υπόσχεση που δώσαμε στον κόσμο πριν καιρό την κρατήσαμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου.. Καλό βράδυ!!!»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο

ΠΣΑΤ για την ένταση στην Τούμπα: «Συνιστά ευθεία προσβολή της ελευθερίας του Τύπου, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα»