Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 55 συνδέονται με γνωστές συρροές και 59 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18123, εκ των οποίων το 56.1% άνδρες.

2898 (16.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 7479 (41.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

79 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 19 (24.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 207 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 388 θανάτους συνολικά στη χώρα. 143 (36.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προφυλακίστηκε ο «Mr Χωριάτικο» – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Υπόθεση Χωριάτικο: Προφυλακίστηκαν τρεις από τους επτά κατηγορούμενους

ΟΠΕΚΑ: Αύριο η πληρωμή 187,7 εκατ. ευρώ σε 587.789 δικαιούχους - Όλα τα επιδόματα

Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή σε μεγάλα λιμάνια της χώρας – 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις

Βουλή: Αντιπαράθεση Βελόπουλου - Γεωργιάδη για το «πόθεν έσχες» των βουλευτών

Ο Νετανιάχου καταγγέλλει παρέμβαση Τουρκίας και Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές - Ενεργοποιήθηκε η Σιν Μπετ

Κατάρρευση κτίσματος στον Κολωνό - Έρευνες Πυροσβεστικής και ΕΛ.ΑΣ για τυχόν άτομα στο εσωτερικό

Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από λεωφορείο στη Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούλας

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορουμένων - Στον ανακριτή και ο ιδιοκτήτης

Στο νοσοκομείο Λασιθίου 57χρονος με τραύματα από όπλο – Φέρεται να αυτοτραυματίστηκε