Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Ισπανία κατέγραψε έναν μόνο θάνατο εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Το σύνολο των θυμάτων του ιού στη χώρα φτάνουν πλέον τα 27.119.

Οι αρχές χρησιμοποιούν μια νέα μεθοδολογία καταγραφής κρουσμάτων και θανάτων.

Μόλις 38 θάνατοι αναφέρθηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες, ενώ συνολικά 237.906 διαγνωσμένα κρούσματα έχουν εντοπιστεί από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου.

Η κυβέρνηση προειδοποίησε ότι τα δεδομένα ενδέχεται να κυμανθούν τις επόμενες ημέρες καθώς προσαρμόζονται στη νέα μεθοδολογία.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Πτώση 6χρονης σε εμπορικό κέντρο – «Πιάστηκε το μπουφάν στις κυλιόμενες»

Αδελφοκτονία συγκλονίζει τη Μάνη: Τον πυροβόλησε σε χωράφι την ώρα που μάζευαν ελιές για προσωπικές διαφορές!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο