Μπορεί ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, να έχει υποστηρίξει ανοιχτά πως είναι άδικο για άλλες ομάδες να έχουν κόσμο στα γήπεδα και άλλες όχι, βάσει και του δείκτη κρουσμάτων που υπάρχει σε κάθε περιοχή, αλλά τελικά φαίνεται πως γίνονται δεύτερος σκέψεις.

Ο έγκυρος ραδιοφωνικός σταθμός «Cope» επικαλείται κυβερνητικές πηγές και αναφέρει πως στα γήπεδα της La Liga αναμένεται να επιστρέψει ο κόσμος από τον Ιούλιο. Μάλιστα, αυτό θα γίνεται βάσει της χωρητικότητας κάθε γηπέδου, με το 30% των εισιτηρίων να βρίσκεται στη διάθεση του κόσμου.

«Η προσέλευση του κόσμου στις επαγγελματικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα ελέγχεται από το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο (CSD), σε συνεργασία με την οργανώτρια αρχή και τις νομαρχίες», ανέφερε ρεπόρτερ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cope».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αδελφοκτονία συγκλονίζει τη Μάνη: Τον πυροβόλησε σε χωράφι την ώρα που μάζευαν ελιές για προσωπικές διαφορές!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Κυριακή - Πόσα θα διαρκέσουν τα φαινόμενα

Η «Gen Z» στους δρόμους της Γερμανίας με αίτημα «να ακουστεί» από την πολιτική

Ο πρόεδρος της Πολωνίας συγκαλεί τα κόμματα για να βρουν μια διέξοδο στην πολιτική κρίση

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι για τη δράση του κυκλώματος – Τα «δωράκια» και η «κόκα»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Μαραθώνιες συνομιλίες υπό το Κατάρ για μια συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές

Κεραμέως για Pizza Fan: Ξεκίνησαν οι πληρωμές εργαζομένων

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις έρευνες για το καλώδιο

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα πέσει η θερμοκρασία