Περισσότερα από 1.500 άτομα, κυρίως παιδιά, αλλά όχι μόνο, νιώθουν τον παλμό του τουρνουά 3Χ3, που διεξάγεται από το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής στη Γλυφάδα.

Ο αριθμός συμμετοχών είναι εντυπωσιακός καθώς πάνω από 350 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή. Η διοργάνωση, που γίνεται από την ΕΟΚ και τον ΠΣΑΚ με τη βοήθεια της ΕΣΚΑΝΑ και του Δήμου Γλυφάδας στο χώρο απέναντι από το δημαρχείο, στέφεται από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, Δημήτρης Τσαλδάρης, ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των αγώνων, ενώ η «παρέλαση» αστέρων του ελληνικού μπάσκετ που μαθαίνουν στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, παίζουν μαζί τους και μοιράζουν αυτόγραφα συνεχίζεται.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μόντε Μόρις: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός, θα δώσω ό,τι έχω-Μίλησα με Ναν και Χουάντσο»

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις

Stoiximan GBL: Έξοδος στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό και Μαρούσι-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα

Αταμάν: «Καλή αντίδραση από τους παίκτες - Αν παίζουμε σωστά, έχουμε μεγάλες δυνατότητες» - Τι είπε για Όσμαν και Χολμς

Τολιόπουλος: «Περιμένω τις ευκαιρίες μου, όταν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι έτοιμος»

Σάκοτα: «Ξυπνάω και δεν ξέρω ποια ομάδα θα παίξει, δεν έχουμε παίκτες - Δεν θέλω να τους… σκοτώσω με τις κριτικές»

Τα highlights από το σόου του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Αταμάν: «Να μείνουμε σταθεροί και δυνατοί πνευματικά - Τελικά πιστεύω ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Παναθηναϊκός από άλλο πλανήτη, διέσυρε με 100άρα την τραγική ΑΕΚ στα Λιόσια!

«Καζάνι που βράζει» ο κόσμος του Πανιωνίου, οπαδοί κατά πάντων: «Πέφτουμε και γελάνε»!