Η έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά κόστισε στην Μπάγερν Μονάχου την ήττα από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Όλιβερ Κόστιτς.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έκαναν ένα καταπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο με εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα και αυτό ήταν το τέλος. Άνοιξε η διαφορά και ήταν ξεκάθαρο ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για περίπου 35’, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και καλοί αμυντικά, βρήκαμε λύσεις και τα τελευταία 5-6 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωση και δεν μπορούσαμε να νικήσουμε στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Όλιβερ Κόστιτς.

Για τις διαφορές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Γερμανία: «Υπάρχουν διαφορές στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο όλου του αγώνα ως το 37’ μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά που γυρίσαμε το παιχνίδι. Με καλό σουτ, ριμπάουντ και έπαιξαν με τον δικό τους τρόπο και πήραν τη νίκη».

Για τα μεγάλα σερί που δέχθηκε η Μπάγερν τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στο ΣΕΦ και τι μπορεί να κάνει για να το αλλάξει αυτό: «Έχετε δίκιο. Η δύναμη της ομάδας είναι πως ποτέ δεν παραδινόμαστε. Είχαμε κάποια προβλήματα που αφορούν τη φυσική κατάσταση των παικτών, είχαμε δύο παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Μπρέι ήταν εκτός για έξι μήνες, ο Λο μια εβδομάδα δεν μπορούσε να προπονηθεί. Χάσαμε σε ενέργεια, κουραστήκαμε και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός νίκησε. Θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση, γιατί είναι βασικό για την Ευρωλίγκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!