Βέβαιος πως αν οι πολίτες δείξουν ενότητα και αποφύγουν τις μεταξύ τους κόντρες, η Ελλάδα θα αποκτήσει ελπίδες για την ανατροπή της κατάστασης, δήλωσε ο Γιάννης Κότσιρας μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6. Παράλληλα, ο Έλληνας καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στη συναυλία που θα δώσει την προσεχή Δευτέρα (02/09) στην «Τεχνόπολις», με την οποία θα κλείσει και το καλοκαιρινό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Κότσιρας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Έχει ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος, συναυλιών Σεπτεμβρίου παρέα με το Στάθη Δρογώση παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα ποικίλου ύφους μαζί με τη Σισάνι, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και μας κάνει την τιμή να βρίσκεται δίπλα μας στη πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, αλλά και άλλα παιδιά.

Ο Στόχος είναι να περάσουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης για αυτή την εποχή καθώς τα πράγματα είναι περίεργα αφού φαγωνόμαστε μεταξύ μας και αυτό είναι λάθος. Μέσα από τη μουσική κοιτάμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.

Αν απορρίψουμε την κοντόφθαλμη πολιτική που εφαρμόζεται, κοιτάξουμε τον συνάνθρωπο και δούμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση χωρίς να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου, τότε κάτι μπορεί να γίνει. Ο ένας μόνος του θα πνιγεί σίγουρα, ενώ οι πολλοί μαζί έχουν ελπίδες να σωθούν όταν βουλιάξει το καράβι».


Κλείνοντας αναφερόμενος στα επόμενα σχέδιά του είπε: «Ουσιαστικά αυτή θα είναι η τελευταία μου καλοκαιρινή συναυλία μέχρι να ξεκινήσω από τον Ιανουάριο στην Αθήνα μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο. Νωρίτερα, θα είμαι στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα μέρη της επαρχίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ανέβασε την Κοκκίνου στη σκηνή στο Κατράκειο και τα...σπασαν (ποιοι ήταν από κάτω;)

Eurovision: Η αποκάλυψη της Φουρέιρα για τη λιποθυμία της πριν το Jury Show το 2018 στη Λισαβόνα

Βέρτης: Μια 3χρονη πιτσιρίκα από την Τουρκία τον έπεισε να την κάνει repost τραγουδώντας το «Αν είσαι ένα αστέρι»

Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκινεί με το τραγούδι της «Άγγελέ μου» αφιερωμένο στη Γωγώ Μαστροκώστα

Eurovision 2026: Νικήτρια η Βουλγαρία στον μεγάλο τελικό της Βιέννης - Στη δέκατη θέση η Ελλάδα

Eurovision 2026: Εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Akylas μάγεψε τη Βιέννη!

Eurovision 2026: Η διπλή ελληνική «σφραγίδα» πίσω από το εντυπωσιακό φόρεμα της Delta Goodrem

Eurovision 2026: Η σύγκρουση του Akyla με το σκηνικό στο Jury Show. Ρίξτε ένα ξεμάτιασμα

Akylas στην DW για τη Eurovision: «Ούρλιαζα, χοροπηδούσα σαν το κατσίκι - Έχω κλάψει όσο δεν έχω κλάψει στη ζωή μου»!

Eurovision: Η Κύπρος πέρασε στον τελικό!