Το επόμενο βήμα στην καριέρα του πραγματοποιεί ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος πλέον αποτελεί τον νέο αθλητικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Κοτσόλης αποχωρεί από την Κηφισιά μετά από 5,5 γεμάτα χρόνια ως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, με τον 46χρονο να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω των social media, στην οικογένεια της Κηφισιάς, μιλώντας με άκρως συγκινητικά λόγια για τις σεζόν που πέρασαν.

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Χρήστο Πρίτσα, αλλά και όλους τους συνεργάτες με τους οποίους δούλεψε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κοτσόλη:
«Δεν ξέρω πως μπορείς να περιγράψεις με λίγες λέξεις ένα τόσο όμορφο ταξίδι. Πώς μπορείς να περιγράψεις τόσα συναισθήματα.

Ένας πολύ όμορφος κύκλος της ζωής μου έκλεισε.Όχι αποκλειστικά επαγγελματικός γιατί η ΚΗΦΙΣΙΑ ήταν η δεύτερη οικογένεια μου.Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί ακόμα και όταν σε καλούν «σπίτι» σου.Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον κύριο Χρήστο Πρίτσα και στους εξαίρετους γιους του.

Ευγνώμων απέναντι σε όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια (διοίκηση,προπονητές,ποδοσφαιριστές,προσωπικό) γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχα ζήσει αυτό το ονειρεμένο παραμύθι.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου!».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης μπροστά στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν

«Εμείς φταίμε, εμείς θα το γυρίσουμε»: Ο Ολυμπιακός κοιτά μπροστά μετά το ντέρμπι

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»