Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει την ωριμότητα και την αγωνιστική ετοιμότητα για να κατακτήσει το Κύπελλο, όπως δήλωσε ο πρεσβύτερος της ομάδας του «τριφυλλιού», Στέφανος Κοτσόλης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του τελικού του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

«Θεωρώ πως είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλή ομάδα και πιστεύουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ένας τελικός κρίνεται σε λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στην αρχή είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά πλέον πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι», τόνισε.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί το 2007 ως παίκτης της Λάρισας απέναντι στην τωρινή του ομάδα κατακτώντας τον τίτλο στον τελικό του Κυπέλλου. «Είναι τιμή να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι κι εύχομαι να αγωνιστώ. Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, είναι η ομάδα μου κι έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα», ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!