Καμία εύνοια δεν είχε ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ηρακλή (2-1), όπως τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιώργος Κουβεντίδης.

«Ωραία τα παραμύθια περί δήθεν εύνοιας του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που τα περισσότερα εις βάρος του λάθη (όχι όλα) τα διόρθωσε το VAR, αλλά δεν έχουν δράκο. Παραμύθια που απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς αντίληψη και χωρίς τηλεόραση.

Σε όσους δεν αρέσουν οι κανονισμοί, ας ζητήσουν να αλλάξουν. Μέχρι να αλλάξουν, θα παίζουμε μ' αυτούς.

Το VAR, για το οποίο ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης προσωπικά έδωσαν μεγάλη μάχη για να έρθει στο ποδόσφαιρό μας, το φέραμε για να διορθώνονται τα λάθη που αναπόφευκτα θα γίνονται σε ένα παιχνίδι, γιατί όλοι είναι άνθρωποι και μπορούν να κάνουν ένα λάθος.

Σε όσους δεν αρέσει κι αυτό με το VAR, λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν γίνεται να αλλάξει
», ανέφερε με ανάρτησή του στα social media.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργούντζος στους 94,6: «Έβλεπα την Καλαμάτα στην Τούμπα σαν την Μπαρτσελόνα του Μέσι - Ο ΠΑΟΚ ήταν για έξι γκολ»

Νικολακόπουλος: «Επιτέλους ο Ολυμπιακός έκανε κάτι μετά από 8,5 μήνες…»

Δεσύλλας: «Ήταν απογοητευμένος πολύ ο Ουναϊ - Εντυπωσιακά πράγματα από τον Παναθηναϊκό»

Μεξικάνικη… σαπουνόπερα για τον Γκονζάλες: «Τον αγνοούν στους πανηγυρισμούς»

Λεβαδειακός: «Μία δεύτερη κίτρινη κάρτα που μόνο ο Παπαπέτρου θα μπορούσε να έχει δείξει»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης κερδίζει χρόνο και ηρεμία - Θα κινηθεί για την απόκτηση του Γκαρέ»

Τσορμπατζόγλου: «Πού ευνοήθηκε χθες ο ΠΑΟΚ; Θέλει στήριξη η ομάδα-Γιατί λέτε ο Σαββίδης μιλά συνέχεια για ενότητα;»

Αθανασίου: «Πάρα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα για τον Παναθηναϊκό - Αν δεν είναι αυτό αντίδραση…»

Σταματέλος: «Αρχίζουν να γίνονται πράγματα που θέλει ο Αλγουαθίλ»

Μπέος κατά Παπαπέτρου: «Έχει εξασφαλισμένη καριέρα χειρουργού - Τρομερή μαεστρία»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.