Ο Ισπανός γκολκίπερ των «κίτρινων» τόνισε πως έδειξαν την ικανότητά τους και πιστεύει πως έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση. Θεωρεί κακό να μην είναι σε εγρήγορση ο τερματοφύλακας σε μία αναμέτρηση, τόνισε πως εκνευρίστηκε από τις καθυστερήσεις των Κύπριων και χαρακτήρισε απίστευτη τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά: «Ήμασταν πολύ ανώτερη ομάδα, είχαμε πολύ πιο σημαντικές ευκαιρίες, πολύ καλύτερες, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μπορούμε να είμαστε εντάξει με την ισοπαλία, ένα γκολ μας χρειάζεται. Δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να το πετύχουμε και μετά θα χρειάζονται δύο αυτοί. Έχουμε το προβάδισμα για την πρόκριση».

Για το πώς ένιωθε ο ίδιος που ήταν σχεδόν θεατής του αγώνα είπε: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν τερματοφύλακα, γιατί πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση, εντός του ρυθμού του αγώνα. Στο τέλος του παιχνιδιού, σε 2-3 περιπτώσεις ήταν δύσκολο».

Για τις καθυστερήσεις των Κύπριων, είπε: «Μας ενόχλησε λίγο, ξεκινήσαμε με πολύ ενέργεια και από τον κόσμο, μας εκνεύρισαν, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη διαιτησίαμ είπε: «Δεν μπαίνω στην κουβέντα για τους διαιτητές, κάποιες φορές κάνουν λάθη. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε, πάμε με πολλές πιθανότητες για την πρόκριση και μπορούμε να την πάρουμε».

Για τον κόσμο και την εντυπωσιακή παρουσία του, είπε: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τον κόσμο μας. Είναι απίστευτοι! Είναι ο 12ος παίκτης, αυτοί μας δίνουν την ώθηση ακόμα κι όταν είμαστε κουρασμένοι. Έχουμε ένα «φρούριο» για έδρα και δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να "δραπετεύσει"».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπέροχο πλασέ ο Κωνσταντέλιας, άνοιξε το σκορ και αγκαλιάζει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Συγκινητική στιγμή στην Τούμπα πριν τη σέντρα - Τίμησε τη μνήμη της Άννας-Μαρίας Πανταζώνη

Με Χατζηδιάκο, Γκόμεζ και Μύθου η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου!

ΠΑΟΚ: «Προστατεύουμε το γήπεδό μας και αγνοούμε τις προκλήσεις»

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Κιέβου: Με προβάδισμα και πίστη για την πρώτη πρόκριση οι «ασπρόμαυροι»

Τσορμπατζόγλου: «Ανακοινώνεται άμεσα ο Μικελμπρενσί - Πιθανότατα βασικοί Ελουστόντο και Μπάμπα στη ρεβάνς με Ντιναμό»

Έτοιμος για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: Η αποστολή του Λίσι για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου

Μύθου: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση - Περιμένουμε όλοι με χαρά και ανυπομονησία το ματς»

Λίσι: «Δεν νιώθω άγχος, νιώθω χαρά - Ο Κωνσταντέλιας είναι φανταστικός παίκτης»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Από τους πιο επικίνδυνους παίκτες ο Κωνσταντέλιας - Τα πάντα είναι στο χέρι μας»

TAGS: Άρης