Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού επιστρέφει ο Κώστας Κουφός, όχι, ωστόσο, για το ΝΒΑ, αλλά για ομάδα της αναπτυξιακής λίγκας!

Ο Έλληνας σέντερ, που ήθελε να επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο», δεν κατάφερε να βρει ομάδα και έπειτα από ένα μικρό πέρασμα από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, θα υπογράψει με την επίλεκτη ομάδα της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ, την G-League Ignite!

Ο ομογενής θα είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στη G-League, που ιδρύθηκε το 2020 και έχει προσεγγίσει ορισμένα σπουδαία ταλέντα, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που προσπερνούν το κολέγιο, για να γίνουν επαγγελματίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες για τον Κουφό «ψάχτηκε» ο Άρης, κάνοντάς του, μάλιστα και μια μεγάλη πρόταση συνεργασίας, αλλά ο Κουφός ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο TikTok: Το βίντεο με Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ

Ζέρβας: «Αίσθησή μου είναι πως θα τα βρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Sunel Arena, win-win η υπόθεση Γουόκαπ»