O πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια φουντώνει!

Μετά από όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Αλέξη Κούγια, ο ποινικολόγος έδωσε τη δική του απάντηση στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Έκλεισα τα 72 μου χρόνια, δεν έχω κρύψει ποτέ την ηλικία μου. Ας ελπίσουμε ότι θα κλείσω τα 102», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στην υγεία του: «Δίνω μία μάχη κάθε μέρα, για αυτό και φεύγω το πρωί στη Θεσσαλονίκη με την πρωινή πτήση και γυρίζω με τη μεσημεριανή, κάνω θεραπεία το απόγευμα, πηγαίνω στο γραφείο μου. Έχω μάθει να ζω από αυτήν την κατάσταση και από ό,τι μου λένε οι γιατροί ευτυχώς το πρόλαβα και μάλλον δεν θα πεθάνω από αυτό. Θα πεθάνω από κάτι άλλο στη ζωή μου, μακάρι να ζήσω αρκετά χρόνια», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας αρχικά σχετικά με την ηλικία και το πρόβλημα της υγείας του.

Όσον αφορά στον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα… Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο, ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος σφαίρα βρήκε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με εμένα. Τι να σου κάνω… Αυτός φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο».

Τι είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Αλέξη Κούγια

Ο Λάκης Λαζόπουλος ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια, που παραδέχτηκε δημόσια ότι τον έδειρε. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο ηθοποιός απάντησε στα λεγόμενα του ποινικολόγου, που ανέφερε πως ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους έχει δείρει.

«Εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο. Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα… Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη…», σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δημήτρης Γιαννέτος: Αυτό είναι το ονειρικό του σπίτι στο Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο άλμπουμ με τον Μάκη Παντζόπουλο και ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τα ταξίδια, τη δουλειά και το χρήμα

Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε για λίγο τη συναυλία του στη Ρόδο για να φάει μπέργκερ στη σκηνή

Υβόννη Μπόσνιακ: Jet ski, σκάφος, βουτιές και ηλιοβασιλέματα

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Dirty thirty πάρτι γενεθλίων με τον Χρήστο Μάστορα στο πλευρό της

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Έτσι απάντησε σε σχόλιο που τη ρωτούσε τι της λείπει και δεν παντρεύτηκε νεότερο άνδρα

Νίκος Αλιάγας: Φόρεσε ξανά την παραδοσιακή φορεσιά και έπιασε τον χορό στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης στη Σταμνά

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τι έκανε -πρώτη φορά- και ήπιε όλη τη θάλασσα;

Σαμαρά: Πήγε για βουτιά στους καταρράκτες του Μεξικού και ο Μουτσινάς έκανε μετάδοση αλά... Αλέξης Κωστάλας

Νίκος Μπάρκουλης: 10 χρόνια χωρίς τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη, και ένας φόβος που μεγαλώνει όσο περνά ο καιρός