Ο Αλέξης Κούγιας είναι, πλέον, ο μοναδικός νομικός εκπρόσωπος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως ενημέρωσε τόσο ο ίδιος ο ποινικολόγος όσο και η κατηγορούμενη.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και μάλιστα δηλώνει αηδιασμένος από τα όσα έγιναν σε βάρος της, τους τελευταίους μήνες. Ήδη οργανώνει μαζί της, την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, λίγο πριν η 33χρονη απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο κύριος Κούγιας σε νέες του δηλώσεις στο flamis.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανέλαβα την πιο αθώα κατηγορούμενη στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε πως «έχω αηδιάσει με όσα έγιναν σε βάρος της 33χρονης μητέρας των 3 κοριτσιών».

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως μετά το χειρουργείο που έκανε είχε τον χρόνο και διάβασε όλη την δικογραφία. Είπε επίσης πως εδώ και 3 μήνες συζητά με μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, όμως αν δεν διάβαζε την δικογραφία και τα στοιχεία που υπήρχαν, δεν θα μπορούσε να απαντήσει θετικά. Στην ανακοίνωση του Δικηγορικού του γραφείου η οποία εκδόθηκε χθες το απόγευμα γίνεται λόγος για «πρωτοφανή προανακριτική – αστυνομική προκατάληψη» και ««χωροφυλακιστική» προσέγγιση στοιχείων της δικογραφίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δήμος Αθηναίων: Ξεκινά σήμερα 22 Δεκεμβρίου η επιστροφή πινακίδων ΙΧ από τη Δημοτική Αστυνομία

Επιστροφή 3 ενοικίων για 50.000 γιατρούς και εκπαιδευτικούς το 2026

Νέα γυναικοκτονία στην Ιταλία: 40χρονος κατέσφαξε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς άμαχους από ένα χωριό στο Σούμι - Αγνοείται η τύχη τους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος στο Ιράν ο αρχηγός IDF

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος