«Καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, είναι ο Ολυμπιακός», τονίζει ο Γιώργος Κουλακιώτης. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την αναμέτρηση του Φαλήρου και για το βαρύ σκορ, με το οποίο έφυγε στις αποσκευές της η ομάδα του Στέφενς:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αν σκεφτεί πως είχε παιχνίδι την Πέμπτη. Αυτά , ωστόσο είναι δικαιολογίες. Έκαναν μέτριο παιχνίδι και φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Είναι η δουλειά τους αλλά δεν το έκαναν και φυσιολογικά ήρθε ήττα», τόνισε αρχικά.

Για το τι έφταιξε και ήρθε αυτή η βαριά ήττα, σχολίασε: «Δεν μου αρέσει μετά το παιχνίδι να το παίξω έξυπνος. Ένα από αυτά που δεν μου άρεσε ήταν το λάθος να πρεσάρει ψηλά στην αρχή. Έπρεπε να κοιτάξει να παίξει πιο αμυντικά, αφού και η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα. Ντέρμπι ήταν, έπρεπε να παίξει πιο αμυντικά».

Αναφερόμενος στην ποιότητα των δύο ομάδων, είπε: «Δεν θέλω να συγκρίνω τις δύο ομάδες. Πιο πολύ ξέρω τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ποιοτική ομάδα, όμως δεν είναι έτοιμη να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Είναι καλύτερος, το έδειξε στο γήπεδο. Αυτό ήταν το λάθος. Υπήρξε περισσότερη αισιοδοξία, όμως οι δηλώσεις διοίκησης και παικτών. Έπρεπε να κρατήσουν μικρό καλάθι».

Για την συνέχεια: «Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, γιατί περίμενε άλλα πράγματα. Δεν τράβηξαν παίκτες βαρόμετρα. Φυσιολογικό το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει καλό προπονητή, χρειάζεται χρόνο. Είναι μια καινούργια ομάδα που χτίζεται τώρα. Όπως ξέρουν όλοι, μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό, είναι δύσκολο και χρειάζεται χρόνο. Θέλει καλή διοίκηση, κόσμο και ο ΠΑΟΚ θέλει να το κάνει. Αν θα πετύχει θα φανεί στο αποτέλεσμα».

Τέλος, για το αν έκανε μεταγραφές, ο ίδιος, αρκέστηκε να πει: «Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια έδειξε αδυναμίες. Αν έπρεπε να αλλάξει κάτι, θα ήταν το επιθετικό κομμάτι. Αν μπορούσα, θα έπαιρνα έναν επιθετικό. Άμυνα παίζεις εύκολα, επίθεση παίζεις δύσκολα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.