Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μιλώντας στις κάμερες λίγο μετά την ήττα (3-0) από τους Άγγλους στην 5η αγωνιστική του φετινού Nations League, ανέφερε χαρακτηριστικά για τη «γαλανόλευκη»:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν λίγο χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο, μετά το 25'-30' ισορροπήσαμε λίγο. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ήταν ισορροπημένο αλλά ‘πληρώσαμε’ τα λάθη μας.

Το γκολ της Αγγλίας ήρθε πολύ νωρίς, δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά, θα το δούμε θα κάνουμε την ανάλυσή μας και θα βελτιωθούμε. Σίγουρα αν είχαμε σκοράρει στις φάσεις που είχαμε θα ήταν άλλο παιχνίδι. Συνεχίζουμε και βελτιωνόμαστε. Πάμε για τη νίκη κόντρα στην Φινλανδία, αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, θα δούμε τα λάθη που κάναμε και θα τα διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα ματς»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκησαν και τις ρεβάνς και παρέμειναν στη League C Λετονία και Λουξεμβούργο

Λετονία και Λουξεμβούργο έκαναν το πρώτο βήμα για την παραμονή στη League C

Παούνοβιτς: «Μεγάλο πλεονέκτημα της Ελλάδας με Γιοβάνοβιτς, γνωρίζει καλά το ελληνικό και το σέρβικο ποδόσφαιρο»

Πρεμιέρα στη Σερβία για την Ελλάδα: Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Γκαγκάτσης: «Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες των διεθνών μας»

Γιοβάνοβιτς: «Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα»

Σαλπιγγίδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Εθνικής να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία του Nations League»

Θα μετρήσει τις δυνάμεις της με θηρία η Ελλάδα στο νέο Nations League!

Ταμπάκος: «Κληρώνει για την Εθνική, μετράει τις δυνάμεις της με τους ισχυρούς»

Ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας στη League A του Nations League – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση