Ένα απίστευτο ταλέντο έχει κατακλύσει τα παιδικά γήπεδα της Ισπανίας!

Συγκεκριμένα, σοκ έχει προκαλέσει ο 14χρονος Μούσα Κουλιμπαλί, ο οποίος μετράει μέχρι στιγμής στο ισπανικό πρωτάθλημα Κ14 43 πόντους, 39 ριμπάουντ και 3 τάπες κατά μέσο όρο, με 70% ποσοστό!

Ο γεννημένος στο Μάλι και ύψους 2,06 μέτρων εντυπωσιακός νεαρός έκανε ακόμη περισσότερο «κρότο» με τις δύο πρώτες του εμφανίσεις. Στην εναρκτήρια αγωνιστική, ο παίκτης της ακαδημίας Ρεαλέχος σκόραρε 52 πόντους και μάζεψε 50 ριμπάουντ, ενώ στην αμέσως επόμενη «φόρτωσε» τα καλάθια με 55 πόντους και πήρε 44 «σκουπίδια»!

Είναι απολύτως λογικό πως οι προπονητές του έχουν εκστασιαστεί, ειδικά από το γεγονός πως έχει ήδη άνοιγμα χεριών 2,20 μέτρων και ακόμη βρίσκεται στην ανάπτυξη. «Από την αρχή υποθέσαμε ότι ο κόσμος θα πίστευε ότι είναι μεγαλύτερος. Προσπαθούμε να το αγνοήσουμε. Δεν έχει νόημα. Από τότε που έφτασε τον Δεκέμβριο, ψήλωσε τρία εκατοστά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ακόμα σε αυτή τη διαδικασία ανάπτυξης. Είναι πολύ γρήγορος και ευκίνητος. Παρά τη σωματική του διάπλαση, κινείται καλά και επιτίθεται πολύ καλά στα επιθετικά ριμπάουντ. Έχει πολύ συντονισμό και κινητικότητα και αρχίζει να σουτάρει καλά», δήλωσε συγκεκριμένα ο προπονητής του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube