Χαρούμενος για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το γκολ που σημείωσε με εκτέλεση πέναλτι εμφανίστηκε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου στην Τούμπα αλλά και στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι. Χάσαμε κάποια μέτρα στο πρώτο ημίχρονο, μετά το γκολ. Είμαι χαρούμενος για το γκολ και τη νίκη της ομάδας. Θέλαμε να παίξουμε έτσι και για τον κόσμο που είχαμε δίπλα μας μετά από καιρό. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι στην ομάδα. Τον Διούδη τον ξέρω χρόνια… Σημασία έχει ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα στο πέναλτι. Στο τέλος, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με το ευρύ σκορ και τη νίκη μας».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Αυτό θέλουμε όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα .Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα του Πλατανιά, για να κλείσουμε καλά τη χρονιά και από τη νέα χρονιά θέλουμε να είμαστε δυνατοί. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.