Το «ευχαριστώ» προς τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, για τη στήριξη που του έδειξε ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στο twitter ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ταυτόχρονα, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι άπαντες στις τάξεις των Καταλανών μπορούν πλέον να επικεντρωθούν στη νέα σεζόν, η οποία -όπως σημείωσε- θέλει να βρει την ομάδα του νικήτρια και με επιτυχίες.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Κούμαν:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι οι παίκτες μου και το επιτελείο μπορούν πλέον να επικεντρωθούν πλήρως στη νέα σεζόν. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν έντονες, αλλά χαίρομαι που ο πρόεδρος, Ζοάν Λαπόρτα, με στήριξε και που η ηρεμία αποκαταστάθηκε. Το επίκεντρο της προσοχής είναι ίδιο για όλους μέσα στο κλαμπ: Να φτιάξουμε μια Μπαρτσελόνα νικήτρια και με επιτυχίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα κόντρα Ρεάλ Μαδρίτης-Τέμπας: «Σέβομαι τους πάντες, δεν υπακούω σε κανέναν»

Ξεσπιτώνεται ξανά η Μπαρτσελόνα - Εγκρίθηκε επιπλέον δάνειο για την ολοκλήρωση των έργων στο Καμπ Νου

Στην αντεπίθεση η Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Τέμπας είναι εμμονικός μαζί μας - Χρειαζόμαστε κάποιον πρόεδρο με εντιμότητα»

Ρεάλ Μαδρίτης: Βαρύ διάστρεμμα ο Βαλβέρδε, νοκ άουτ για 2-3 εβδομαδες

Ραφίνια: «Ο Γιαμάλ πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, τα έχει όλα και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ραφίνια: Πλησιάζει σε Ροναλντίνιο και «απειλεί» Ριβάλντο

Γκόρντον: «Ο κόσμος κατευθύνεται προς το χειρότερο, όλοι είναι εμμονικοί με τα social media»

«Χοντρό» επεισόδιο στους πάγκους Ατλέτικο και Ρεάλ: «Θα φας τον @@@@@ μου!»

Τιμωρείται ο διαιτητής του Ατλέτικο-Ρεάλ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απάντησε στον Μουρίνιο και έστειλε το μήνυμά της: «Σταματήστε να παρενοχλείτε τους διαιτητές»