Η Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε ένα σερί επτά νικηφόρων αγώνων στη La Liga με τη νίκη με 5-1 επί της Αλαβές και ο προπονητής της Ρόναλντ Κούμαν φάνηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη μεγάλη «μάχη» με την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία, την Τρίτη (16/2) για τους «16» του Champions League.

Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε μετά το ματς: «Η ομάδα τα πάει καλά. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάρουμε την ισοπαλία, γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα. Έχουν απουσίες, αλλά κι εμείς έχουμε. Η ισοπαλία είναι ένα ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα και θα πρέπει να παίξουμε καλά για να την πάρουμε. Αλλά βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη».

Στη συνέχεια είπε: «Η ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έχουμε βελτιωθεί σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού μας. Η Παρί είναι μία σπουδαία ομάδα, έχουμε ενθουσιασμό για τα παιχνίδια και ξέρουμε πως πρέπει να αισθανόμαστε καλά για να περάσουμε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι ανέφερε: «Είναι ένας καθοριστικός παίκτης για εμάς εδώ και πολλά χρόνια. Για να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Παρί δεν θέλουμε μόνο έναν εξαιρετικό Μέσι αλλά όλοι πρέπει να είναι στην καλύτερη τους κατάσταση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λευκές πετσέτες για Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές» – Γκρίνια μετά τον αποκλεισμό και την ήττα

Λαμίν Γιαμάλ… απόλαυση και διπλό τίτλου για την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο!

Λύγισε στο τέλος τη Σοσιεδάδ και κρατά γερά την τρίτη θέση η Ατλέτικο

Λύτρωσε τη Ρεάλ στο 94' ο… τυχερός Βαλβέρδε και έβαλε τέλος στις γκέλες!

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού