Στραβά και ανάποδα έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τελευταίο κακό αποτέλεσμα να είναι η γκέλα απέναντι στη Φούλαμ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να γλιτώνουν στο φινάλε την ήττα, χάρη στο τυχερό γκολ του Ματέους Κούνια, για το τελικό 1-1 στην 5η αγωνιστική της Premier League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είναι τρομερά απογοητευμένος από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, τονίζοντας ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να καταφέρει κάτι πολύ καλό φέτος. Παράλληλα, υπογράμμισε πως άπαντες γνωρίζουν ότι χρειάζεται άμεση βελτίωση, ώστε η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματέους Κούνια:
«Νιώθω ότι έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη μέσα μας, το ξέρω ότι υπάρχει σε όλους μας αυτό. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να βελτιωθούμε σύντομα, διότι πέρυσι το καταφέραμε αυτό αργά στη σεζόν. Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί φέτος, αν βρούμε από νωρίς τα πατήματά μας. Φέτος μπορεί να συμβεί κάτι πολύ καλό».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Είσαι ένας σκ@@@#### Μπρόμπεϊ»: Ο Χάαλαντ, απαντούσε με χειροκρότημα στην καζούρα των αντίπαλων οπαδών!

Χαμός με Τσάκα, παραδέχθηκε το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημά της στην Premier League

Νέβιλ: «Ο Καρίκ πρέπει να σταματήσει να υπερασπίζεται τους παίκτες της Γιουνάιτεντ»

Έσωσε τον βαθμό, όχι όμως τη νέα «γκέλα» η Γιουνάιτεντ!

Πεντάρα κορυφής για την απόλυτη Σίτι, διπλό-ανάσα για τη Λίβερπουλ στην επιστροφή Ιραόλα στο Μπόρνμουθ!

Πρώτο γκολ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση για τον Έντσο στη Σίτι!

Αρτέτα: «Απογοητευμένος από εικόνα και αποτέλεσμα-Πρέπει να νιώσουμε τον πόνο και να πάρουμε το μάθημα»

Κωστούλας: «Περήφανος» μετά τη μεγάλη εμφάνιση με την Μπράιτον

Ο Κωστούλας εξήγησε απλά τη νίκη της Μπράιτον επί της Άρσεναλ: «Δεν χρειαζόταν να μπουμε στην περιοχή...»