Τη διαπίστωση ότι το εφετινό πρωτάθλημα έχει ανέβει επίπεδο με πολλές ομάδες να είναι βελτιωμένες κατέθεσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο Radio Arcadia...

-για τα συναισθήματά του όταν τίθεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης:

"Κάθε φορά που παίζω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα, είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Βρίσκω απέναντί μου άλλωστε την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα. Μ' αρέσει όμως, είναι μια όμορφη στιγμή για μένα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Κι εμείς αλλά και ο Αστέρας έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Αστέρα φέτος κι έχω διαπιστώσει ότι είναι μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία. Νομίζω πως αυτό συντελεί να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι γιατί κι εμείς έχουμε την ίδια φιλοσοφία".

Για το επίπεδο της φετινής Super League1:

"Έχει δυναμώσει το πρωτάθλημα και μου αρέσει αυτό. Πλέον δεν βρίσκεις εύκολο παιχνίδι τις Κυριακές κι αυτό είναι κάτι που ευνοεί όλες τις ομάδες. Κανένας δεν κερδίζει εύκολα κανέναν, κάτι που το είδαμε και την περασμένη αγωνιστική στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός και στο Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός. Πανιώνιος και Παναιτωλικός ήταν οι τελευταίοι της βαθμολογίας κι άλλες χρονιές μπορεί να έμοιαζαν εύκολα παιχνίδια, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά στο χορτάρι τα πράγματα κύλισαν διαφορετικά.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το πρωτάθλημα θα πάει έτσι μέχρι το τέλος. Κάθε αγωνιστική θα έχει το δικό της ενδιαφέρον και θα παλέψουν πολλές ομάδες και για την σωτηρία, και για την είσοδο στην 6αδα αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Για τη "μεταμόρφωση" προς το καλύτερο της Εθνικής μας και που οφείλεται:

"Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια και σίγουρα σ' αυτό έχει βάλει και το χέρι του ο νέος προπονητής. Αυτή η μικρή έστω επιτυχία οφείλεται σε όλους όμως, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι και να δούμε ξανά τη χώρα μας σε κάποια τελική διοργάνωση.
Το παν είναι τα αποδυτήρια για μένα. Ολα τα παιδιά είμαστε κοντά μεταξύ μας κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Εχει χαθεί μια τετραετία, στην οποία δεν καταφέραμε να μπούμε σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης, Στο παρελθόν είχε πολλές επιτυχίες η ομάδα και τα τελευταία χρόνια έχουμε μείνει πίσω.
Ας ελπίσουμε, όσοι αγωνιζόμαστε τώρα στην Εθνική να αντιστρέψουμε το κλίμα και να γυρίσουμε την κατάσταση. Οι σύλλογοι δεν πρέπει να αγγίζουν την Εθνική. Η Εθνική πρέπει να είναι πάνω απ' όλα και γι' αυτό θα παλέψουμε".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

Σαββόπουλος: «Είχαν δοθεί αρκετές αφορμές για την απομάκρυνση Χιμένεθ - Το σκεπτικό πίσω από την επιλογή Γρηγορίου»