Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναφέρθηκε στην επιλογή του να βγάλει ασίστ στον Ντάνιελ Μαντσίνι, αντί να επιχειρήσει να ανοίξει το σκορ στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δύο δοκάρια, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και δεν προηγηθήκαμε. Δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση, ο Παναιτωλικός ήταν επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε το γκολ».

Για τους διαφορετικούς στόχους και την πρόοδο που έχει γίνει: «Πρέπει να είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι όλοι στην ομάδα, οι παίκτες, τι επιτελείο , οι φίλαθλοι. Δεν είναι λίγο που είμαστε στους διεκδικητές του τίτλου και όλη την χρονιά είμαστε πρώτοι. Είμαστε χαρούμενοι και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε έτσι για να μπούμε στα πλέι οφ με το πλεονέκτημα.

Για την προσωπική του ανάπτυξη και το τι έχει δουλέψει: «Τα προηγούμενα χρόνια είχα πιο αμυντικό ρόλο, φέτος με το σύστημα της ομάδας και τους παίκτες που έχουμε έχω προωθηθεί, έχω την ελευθερία να πατάω περιοχή. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο για μένα, είχα συνηθίσει, αλλά μόνο καλό μου κάνει να προσθέτω στοιχεία στο παιχνίδι μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα από όποια θέση μου ζητηθεί»

Για την ασίστ που έβγταλε: «Έκανε το σουτ ο Παλασιος, είχα την υποψία ότι ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει ασταθώς και έπεσα πάνω του. Είδα τον Μαντσίνι δίπλα μου. Εκεί που για μένα ήταν 80% το γκολ για το Μαντσίνι ήταν 100%, θεώρησα σωστό να πασάρω»

Για την τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι δύσκολο, κυριαρχεί θλίψη και στενοχώρια. Ό,τι και να πω δεν θα απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν δικούς τους ανθρώπους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»