Ικανοποιημένος από την εικόνα της Χίμκι, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος την απέδωσε στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό. Παίξαμε καλά για 38 λεπτά, αλλά στο τέλος πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις, που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε, αλλά είδα αρκετές θετικές στιγμές από το ματς. Την ίδια ώρα, δεν ήμασταν καλοί κοντά στο καλάθι, επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να πάρει 19 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο Ζάιτσεφ έπαιξε πολύ καλά. Έπαιξε καλά στην άμυνα, ωστόσο έκανε και κάποια επιμέρους λάθη, όπως στο τελευταίο σουτ που δεχθήκαμε στην τρίτη περίοδο, όπου θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα. Ωστόσο, όλοι κάνουν λάθη. Ο Παναθηναϊκός πήρε ρίσκα απέναντί του, τους έδωσε χώρο και ο Ζάιτσεφ το εκμεταλλεύτηκε. Έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του και είμαι χαρούμενος
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube