Μιλώντας στο PAOK TV ο Γιασμίν Κούρτιτς αναφέρθηκε στο γκολ που σκόραρε στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη, λέγοντας πως θα βρίσκεται στο Βέλγιο για να στηρίξει την ομάδα του, παρόλο που είναι τιμωρημένος.


«Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή, αλλά στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο δημιουργικοί και αξίζαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Όπως λέω πάντα ''υποφέραμε’’ και αυτό είναι κάτι που μας ωθεί να ανταπεξέλθουμε. Αυτό κάναμε και έτσι τα πράγματα έγιναν καλύτερα και πιο εύκολα για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο».


Για την απουσία του από το δεύτερο παιχνίδι: «Λυπάμαι πολύ που δεν θα είμαι εκεί, ωστόσο θα είμαι παρών για τα παιδιά για να τα υποστηρίξω. Το ότι είμαστε όλοι μαζί, μια ομάδα, ακόμη και αυτοί που δεν παίζουμε, είναι αυτό που μας ωθεί στο να κατακτούμε σημαντικά αποτελέσματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο προπονητής της Όλομουτς έμαθε για το γκολ του Γιόβιτς και την πρόκριση της ομάδας του ενώ απολογούνταν στους οπαδούς!

Νίκολιτς: «MVP ο Βίντα, έχει αποδεχθεί τον νέο του ρόλο - Το μυαλό μου είναι στον ΟΦΗ»

«Αυτά που έκανε ο Βίντα γίνονται μόνο στα κόμικ»: Το σχόλιο Μαραθιανού για την επική πρόκριση της ΑΕΚ

Σε παράνοια και η Original 21: «Διοργανώνουμε εκδρομή για όπου… »

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανεπανάληπτη ανατροπή της ΑΕΚ ενάντια στην Κραϊόβα

Κουτέσα: «Χαίρομαι πολύ που βοήθησα στην ανατροπή»

«Θα τρελαθούμε με αυτήν την ΑΕΚ φέτος - Θα γκρεμιστεί η Νέα Φιλαδέλφεια»: Η περιγραφή του Μαραθιανού στα γκολ πρόκρισης!

Έξαλλος με τα λεπτά των καθυστερήσεων ο προπονητής της Κραϊόβα: «Το ποδόσφαιρο σήμερα έχασε»

Α. Ηλιόπουλος: «Αλλαγή πίστας, ραντεβού τον Μάρτιο»

Μαρίν: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και για τα όσα έχουμε πετύχει ως τώρα»