Δεν πτοείται από την απουσία της Τσέλσι στο Champions League της νέας περιόδου ο Τίμπο Κουρτουά που διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τις φημολογούμενες τάσεις φυγής που του χρεώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας όπως δήλωσε στη «Le Parisien» δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τόνισε ότι είναι ευθύνη των παικτών που η Τσέλσι δεν θα είναι παρούσα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας σεζόν.

«Ποτέ δεν είχα καμία επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μου αρέσει να παίζω στην Αγγλία. Η Παρί είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι», ανέφερε αρχικά ο Βέλγος ενώ σε ερώτηση για το αν γενικότερα το μέλλον του στους Λονδρέζους είναι βέβαιο, τόνισε:

«Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι για άλλα τρία χρόνια, έτσι λέω ότι 100% θα μείνω. Οι φήμες επηρεάζουν κάθε ομάδα που δεν πάει καλά. Ο κόσμος πιστεύει ότι οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν γιατί δεν είναι στο Champions League.

Όλοι ξέρουν ότι είναι δικό μας φταίξιμο που δεν θα συμμετέχουμε στη διοργάνωση την επόμενη σεζόν. Έχει συμβεί στη Γιουνάιτεντ και την Ντόρτμουντ. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να επιστρέψουμε πιο ισχυροί στο Champions League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube