Στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας συγκαταλέγει ο Τζίμης Κουστένης τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε μετά την ήττα του Πανελευσινιακού.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ελευσίνας τόνισε πως πλέον το ζητούμενο είναι το «τρία στα τρία» μέχρι το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

«Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας και για να έχουμε τύχη έπρεπε για 40 λεπτά να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας και ο ΠΑΟΚ μας ξέφυγε και πήρε την διαφορά. Είναι έμπειρη ομάδα ξέρουν πώς να βρεθούν στο γήπεδο και πώς να βάλουν τα κρίσιμα καλάθια. Κρατάμε την υπερπροσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και σίγουρα τα λάθη που κάναμε και χάσαμε τον έλεγχο τους ματς. Ξέρουμε που είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε στη Δράμα, εκεί μπορεί να είναι και καλύτερο να κερδίσουμε από το να κάναμε μία νίκη για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε τρία ματς και πρέπει να πάμε για νίκη και στα τρία», δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ

Ο Φουρνιέ ήταν ο X-Factor των τελικών, κατέρριψε το ρεκόρ του Τάρπλεϊ και έγραψε ιστορία!

«Αυτή είναι η κληρονομιά μας»: Η παρακάμερα από το Game 5 που έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Ζέρβας: «Θα δουλεύουν όλο το 24ωρο στο ΣΕΦ - Φαβορί η Κρήτη, προς ανανέωση ο Ντόρσεϊ»

Πετρίδης: «Ηρωική προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στους τελικούς - Κλείνει άμεσα το θέμα του προπονητή»

ΠΣΑΚΚ: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Τζόουνς στον Ναν»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.