Άτυχοι στάθηκαν οι Λουντ και Ουές στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο 26’ οι δυο παίκτες τραυματίστηκαν σε μια εναέρια διεκδίκηση, όταν συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι.

Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που είχε ως αποτέλεσμα να ματώσει αρχικά ο παίκτης του «τριφυλλιού», ενώ στη συνέχεια ο Ουές ζήτησε αλλαγή επειδή ζαλιζόταν. Μάλιστα ο νεαρός είχε μια μικρή αμνησία μετά την αντικατάστασή του από τον Στάμου, ωστόσο σταδιακά επανήλθε.

Την ίδια ώρα ο Λουντ ανέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι ζαλιζόταν και είχε τάσεις για εμετό και όχι μόνο αντικαταστάθηκε μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου από τον Χίλιεμαρκ, αλλά μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Σοκ για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός - Μεγάλη αγωνία για τον Κωνσταντέλια»

Ούγκρεσιτς: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί αγαπώ τα ασπρόμαυρα - Θέλω πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Λίσι: «Αν δεν υπήρχε ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή, δεν θα ήμασταν εκτός Ευρώπης-Πρέπει να βελτιωθούμε»

Stoiximan Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο η ΑΕΚ – Ξεχωρίζει το Άρης-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Στήριξη Σαββίδη στο πλάνο και τρεις μεταγραφές για την επόμενη μέρα

Ολυμπιακός: Φουλ για εξτρέμ και χαφ – Οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν

Κηφισιά-ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη» φόρα κόντρα σε… αργοπορημένη πρεμιέρα

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός: Στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο τους το 2Χ2 οι «ερυθρόλευκοι»

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η ανάγκη για βαθμούς κοντράρεται με την ανάγκη για αντίδραση

Άρης-ΟΦΗ: Για το δεύτερό τους τρίποντο στο σπουδαίο παιχνίδι του «Βικελίδης»!