Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών τόνισε πως χρώσταγαν στον εαυτό τους και στον κόσμο τους μία τέτοια εμφάνιση τη φετινή σεζόν και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκης». Χαρακτήρισε «ροντέο» το πρώτο μισάωρο και θεωρεί πως είχαν εντολή να πιέζουν ψηλά, αναφέρθηκε στη συγκίνηση που ένιωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και θεωρεί πως η ποιότητα της ομάδας τους επιτρέπει να βγάζουν πολλές φάσεις.

Αναλυτικά: «Μιλάμε για μία επική πρόκριση, για μία νύχτα μαγική που θα την θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή. Θα την λέμε στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Πάνω από όλα, καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο. Το χρωστάγαμε στους εαυτούς μας.
Κάναμε και τον κόσμο να μας πιστέψει και μας βοήθησε πολύ. Ήταν ο 12ος παίκτης. Για αυτές τις νύχτες ζούμε. Είμαι πολύ τυχερός και περήφανος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα.

Στο πρώτο 25λεπτο, νόμιζα ότι παίζαμε μπάσκετ. Έγινε το ματς "ροντέο". Κοιτάζω το ρολόι, ήταν στο 25’ και νόμιζα ότι ήταν στο 40’. Η εντολή ήταν να πιέσουμε ψηλά, χάσαμε και μία τεράστια ευκαιρία στα 10’’. Ήταν μία τεράστια πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα».

Όσον αφορά για το δικό του ξέσπασμα στο τέλος, σχολίασε: «Η συγκίνηση που νιώθεις όταν καταφέρνεις κάτι σπουδαίο. Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα. Με το που έληξε ο διαιτητής και είδα τον κόσμο να σηκώνεται ψηλά και να πανηγυρίζει, δεν άντεξα και ξέσπασα. Αυτές είναι οι στιγμές που θες να ζήσεις ως ποδοσφαιριστής.

Ίσως είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου μέχρι την επόμενη. Η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό που πετύχαμε ήταν πολύ σπουδαίο και είναι και ο αντίπαλος που το κάνει ακόμα πιο σπουδαίο».

Σχετικά με τα στατιστικά που έχει ο Ολυμπιακός στη δημιουργία φάσεων: «Θεωρώ ότι σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες από το ξεκίνημα της χρονιάς. Έχουμε τρομακτική ποιότητα μπροστά και ειδικά σαν ομάδα δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι από την ημέρα που ήρθε ο κόουτς. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να σκοράρουμε. Αλλά πολλές φορές κάνουμε 30 τελικές και μπορεί να μη βάλουμε κανένα γκολ, μπορεί ένα ή δύο-τρία όπως έγινε σήμερα. Δεν είναι θέμα της επιθετικής λειτουργίας, αλλά και θέμα βραδιάς.

Δεν θα το έλεγα ότι μας άγχωσε το ότι δεν σκοράρουμε. Σε κάθε παιχνίδι ξέρουμε ότι θα κάνουμε ευκαιρίες. Είμαστε λίγο άτυχοι ή ίσως στην τελική προσπάθεια δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι. Και οι φάσεις που χάνουμε θα πάνε στο στόχο και θα βρεθεί ο τερματοφύλακας ή κάποιος άλλος, όπως στην ευκαιρία του Γκερέρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχαηλίδης: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Καλή χημεία και υγιής ανταγωνισμός με Χατζηδιάκο»

Λίσι: «Διαφορετικός ο Κωνσταντέλιας - Να δημιουργήσουμε και άλλα τέτοια βράδια στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Οι στιγμές του Κωνσταντέλια έκριναν την πρόκριση - Πιο ουσιαστικός και έμπειρος ο ΠΑΟΚ»

Πήρε από το χέρι την Μπενφίκα και της έδωσε την πρόκριση με μυθικό καρέ ο Παυλίδης - Τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στα playoffs του Europa League

Ανατροπή με τριάρα για την Άντερλεχτ του Μπιανκόν και τώρα… ΠΑΟΚ - Το προφίλ των Βέλγων και οι ημερομηνίες των αγώνων

«Τι κάνεις αγόρι μου»: Η περιγραφή Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις γκολάρες πρόκρισης του Κωνσταντέλια!

Κόστιουκ: «Εμείς δεν έχουμε παίκτες σαν τον Κωνσταντέλια»!

Έκανε σεφτέ στα γκολ για τη νέα σεζόν ο Παυλίδης!

Μόνος του και όλοι τους: Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ με παράσταση Κωνσταντέλια!