Ο Άρης προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες στην Stoiximan Basket League, αποτελέσματα που τον έριξαν στο 6-14 και μόλις έναν πόντο πάνω από τον υποβιβασμό.

Μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, ο φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Κουζέλογλου αναφέρθηκε στην αυριανή κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νίκαιας, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως τόνισε, θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν με συνέπεια το πλάνο τους, ώστε να κερδίσουν το ματς και να εξασφαλίσουν την παραμονή.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Κουζέλογλου:

«Αυτή την αγωνιστική, παίζουμε στην έδρα μας κόντρα στον Ιωνικό, ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και να μην μας απασχολεί τι θα κάνουν άλλες ομάδες.

Για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι η νίκη, ώστε να βάλουμε, παράλληλα τέλος και στο αρνητικό σερί των προηγούμενων αγωνιστικών. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλό μας. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα, που επιλέγει σε μεγάλα διαστήματα, στους τελευταίους αγώνες, άμυνα ζώνης κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να την αντιμετωπίσουμε, όπως και τις δυσκολίες, οι οποίες θα προκύψουν στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Θα είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσουμε με συνέπεια το πλάνο, που έχουμε και πάνω στο οποίο δουλέψαμε, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις».


Διαβάστε ακόμα:

Άρης: Αμφίβολος για το ματς με Ιωνικό ο Σταμάτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι