Ο Ολυμπιακός σκόρπισε τη Μονακό μέσα στο ΣΕΦ στο Game 2 της σειράς με 94-64 και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Final 4 της Αθήνας.

Στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι το παρών έδωσε και ο πασίγνωστος παίκτης του ΝΒΑ, Κάιλ Κούζμαν, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Ο Αμερικανός έμεινε άναυδος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ με δύο λόγια περιέγραψε την εμπειρία του αυτή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι καταπληκτικό, ένα πανέμορφο κοινό».


?

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»

Κάτας: «Ακόμα ένα κακό ματς για εμάς - Ομάδα με τεράστια ποιότητα ο Παναθηναϊκός»