Ο Όγκνιεν Κούζμιτς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Meridian Sport, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους σπουδαίους παίκτες με τους οποίους μοιράστηκε τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2015/16, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ξεχωρίζοντάς τον για την μπασκετική του αντίληψη.

«Ο Διαμαντίδης ήταν στην τωρινή μου ηλικία όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, αλλά το πώς διάβαζε την άμυνα, το πώς κινούνταν στο παρκέ… ήταν απίστευτο. Ήταν ένας παίκτης που μπορούσε να κάνει τη διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούζμιτς.

Παράλληλα, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού έκανε ειδική αναφορά και στον Αντώνη Φώτση, όταν κλήθηκε να θυμηθεί μεγάλους συμπαίκτες που είχε στην καριέρα του.

«Θα αδικήσω κάποιον αν δεν τον βάλω. Ξέχασα και τον μεγάλο Αντώνη Φώτση… Τι χέρι είχε!», είπε ο Κούζμιτς, αποθεώνοντας το σουτ και την ποιότητα του Έλληνα φόργουορντ.

Ο Κούζμιτς, ο οποίος πέρασε από τον Παναθηναϊκό πριν κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένει συνδεδεμένος με το μπάσκετ, έχοντας πλέον αναλάβει ρόλο προπονητή σε μικρές ηλικίες στη Βοσνία, μεταφέροντας τις εμπειρίες που αποκόμισε από κορυφαίους παίκτες και προπονητές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube