Η κίνηση του Λούκα Μπάνκι να καλέσει τάιμ άουτ ενώ όλα είχαν κριθεί στον τελικό του Διηπειρωτικού, προκειμένου να έρθει στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα για να πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε έξαλλο τον προπονητή της Φλαμένγκο.

Ο Γκουστάβο ντε Κόντι άσκησε σκληρή κριτική στον Ιταλό τεχνικό για την απόφασή του. «Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ένας προπονητής καλεί τάιμ άουτ για να φωνάξει στον πάγκο τον πρόεδρο (σ.σ. εννοεί τον Ντράγκαν Σάκοτα) για να πανηγυρίσουν μαζί τον τίτλο. Μπορεί αν κάποιος αισθάνεται πως η θέση του στον πάγκο είναι επισφαλής και βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού να κάνει κάτι τέτοιο για να καλοπιάσει το αφεντικό του. Όπως και να’ χει, πρόκειται για τεράστια ασέβεια απέναντι στη Φλαμένγκο. Εγώ ντράπηκα για λογαριασμό του», τόνισε ο 39χρονος τεχνικός.

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή άμυνα και είχε πολλή ενέργεια στο ματς. Έκαναν κάποιες αλλαγές τις οποίες δεν περιμέναμε και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ήξεραν τι θέσεις να πάρουν στο γήπεδο. Πάντα παίρνεις ένα μάθημα, είτε νικάς είτε όχι. Πιστεύω πως περισσότερα μαθαίνεις με τις ήττες. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά και να είμαστε πιο γρήγοροι στην εκτέλεση. Με τέτοια άμυνα που έπαιξε η ΑΕΚ, δυσκολευτήκαμε πολύ. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με διεθνείς παίκτες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.