Ο Πίτερ Κράουτς και η Άμπι Κλάνσι είναι από τα πιο αγαπητά διάσημα ζευγάρια στην Αγγλία. Ο Άγγλος παλαίμαχος φορ και το πανέμορφο μοντέλο μίλησαν σε συνέντευξή τους για το πώς γνωρίστηκαν, το πρώτο τους ραντεβού, αλλά και τη σεξουαλική τους ζωή.

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι γενεθλίων μετά από έναν αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουίγκαν στον οποίο είχα βάλει δύο γκολ μετά από 18 ματς χωρίς να σκοράρω», ανέφερε ο άλλοτε διεθνής άσος. «Η Άμπι ήταν σερβιτόρα, με πλησίασε και δεν είχα ξαναδεί πιο όμορφη γυναίκα στη ζωή μου. Ακόμη θυμάμαι τα μάτια σου», πρόσθεσε.

Σύντομα άρχισαν να βγαίνουν, με τον πατέρα του μοντέλου-αν και φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ-να αντιδρά. «Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά όταν του είπα ότι βγαίνουμε έγινε έξαλλος. Πίστευε πως ήταν άσχημο να έχω σχέση με ποδοσφαιριστή. Όταν ήρθε μια μέρα να με πάρει από το σπίτι όλη η οικογένειά μου κοιτούσε από το παράθυρο», ανέφερε εκείνη και πρόσθεσε: «Ήξερα από την πρώτη μέρα της γνωριμίας μας πως θα είμαστε μαζί για πάντα».

Παράλληλα, μίλησαν για τη ζωή τους στο κρεβάτι. «Μια κυρία έξω, αλλά θηρίο στο κρεβάτι», είπε η Άμπι, με τον Πίτερ να συμφωνεί: «Καλά το είπε ο Ludacris (σ.σ. από τον στίχο του ράπερ «Lady on the street but a freak in the bed). Καθαρή στο χώρο εργασίας, αλλά ‘βρώμικη’ στα σεντόνια».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2011 και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιωάννα Τούνη: 4 χρόνια χωρίς τη μητέρα της και η συγκινητική ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Ελένη Τσολάκη: Η φωτό που ανακάλυψε στο πατρικό και αναρωτήθηκε τι σκεφτόταν όταν έκανε αυτό το μαλλί

Σοφία Καρβέλα: «Αυτή είμαι εγώ πριν ο κόσμος φροντίσει να μου δείξει ότι ήμουν πολύ παχουλή και πολύ συνηθισμένη»

Δανάη Μπάρκα: Δεν πάει το μυαλό σας τι αγόρασε κι είναι ενθουσιασμένη (δεν έχει σχέση με τον γάμο)

Παναγιώταρου: Ταϊζει ένα μωρό καμηλοπάρδαλη με μπιμπερό στην πιο memorable στιγμή της στην Κένυα

Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε με ποια ελληνικά νησιά συνέκρινε τη Ζανζιβάρη και μας άφησε άφωνους

Πετρούνιας-Μιλλούση: Αγωνία και συγκίνηση στον πρώτο αγώνα της κόρης τους Σοφίας

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους ξεκίνησαν

Αθηνά Οικονομάκου: Στο ατελιέ της Κριθαριώτη για την πρόβα νυφικού της!

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγό της Αντρέα Γεωργίου, η βάφτιση και το όνομα της κόρης τους