Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις σπάνιες ποικιλίες Σκλάβα και Κυδωνίτσα καθώς και τη διάσημη Μαλαγουζιά που καλλιεργούνται στους αμπελώνες Ζαχαριά.
Η Σκλάβα, μια πολύ παλιά λευκή ποικιλία που παλαιότερα συνηθιζόταν να καλλιεργείται διάσπαρτα μέσα στους αμπελώνες του Αγιωργίτικου, εμφιαλώνεται πειραματικά από τους Αμπελώνες Ζαχαριά που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια για την αναβίωσή της. Πρώιμη και με πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα, η ποικιλία Σκλάβα δίνει το ομώνυμο κρασί που χαρακτηρίζεται από λαμπερό χρώμα με γκριζωπές ανταύγειες. Πληθωρικά αρώματα, με τα εσπεριδοειδή και τα βότανα να εναλλάσσονται ενώ στο στόμα δίνει καλή αρμονία και επίγευση....

www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube